O MAGSY

Naš princip je proizvoditi samo kvalitetne proizvode, koji će naći svoje mjesto medju ostalima i služiće Vašem potpunom zadovoljstvu.

Predstavništva MAGSY

Postupno smo otvorili predstavništva u Njemačkoj, Poljskoj, Slovačkoj i Bugarskoj, Rumunjskoj, SAD a imamo i trgovinske predstavnike u drugim zemljama.

Certifikati

Možemo Vam garantirati da proizvodimo od prvoklasnih materijala i da naši proizvodi ispunjavaju zahtjeve najveće razine.

Trgovinski uvjeti e-shopa

Prije nego što naručite robu preko našeg e-shopa, pročitajte naše trgovinske uvjete.

Testiranje magneta

Takodjer nudimo mjerenje sile odvajanja (na zahtjev klijenta i magnetske indukcije) od Vas dostavljenih magneta, magnetskih leća, teretnih magneta i drugih magnetskih uredjaja.

Zašto se isplati suradjivati sa poduzećem Magsy SK, d.o.o.?

Prodajemo magnete i magnetske filtere sa cerifikatima kvalitete.

Od 10. kolovoza 2006. godine  smo posjednici certifikata ISO 9001. Zato Vam možemo garantirati da proizvodimo od prvoklasnih materijala i naši proizvodi ispunjavaju zahtjeve najveće kakvoće, proizvedeni su na čistom radnom mjestu od strane kvalificiranih radnika na temelju jedinstvene dokumentacije.

Proizvodimo isključivo u Češkoj Republici

Oslanjamo se na vještinu i umješnost naših radnika – strojara, tokara, bravara ili zavarivača. Naš princip je proizvoditi samo kvalitetne proizvode, koji će naći svoje mjesto medju ostalima i služiće Vašem potpunom zadovoljstvu.

Imamo vlastiti konstrukcioni i razvojni odjel

Vjerujemo da je jedino stalan razvoj  pravi način za održavanje konkurentnosti. Dakle, mi se oslanjamo na naš vlastiti konstrukcioni i razvojni odjel koji čine iskusni i motivirani radnici. Na taj način možemo jednostavno pripremiti proizvode koji zadovoljavaju Vaša  očekivanja.

Imamo predstavništva u europskim zemljama

Kako bismo mogli što fleksibilnije reagirati na Vaše zahtjeve, postupno smo otvorili predstavništva u Poljskoj, Slovačkoj i Bugarskoj. U drugim europskim zemljama imamo svoje predstavnike.

Prodajemo magnete i druge proizvode po cijelom svjetu.

Ponosimo se time, što smo se probili na izozemna tržišta. Sposobni smo prilagoditi se zahtjevima i najzahtjevnijih klijenata. Istovremeno je naša  obaveza održati visoku kvalitetu naših proizvoda.

Na tržištu smo prisutni od 2000. godine

Poduzeće  MAGSY, d.o.o. je nastalo u studenom 2000. godine.  Osnivač i jedini vlasnik je Jiří Němeček. Od izvorno male tvrtke sa svega nekoliko zaposlenih se razvila stabilna i prosperitetna tvrtka sa brojnim zaposlenima koji rade u kvalitetnom okruženju. Od kraja 2011. godine imamo sjedište u novim prostorijama , koje zadovoljavaju naše uvjete za učinkovitost proizvodnje i komfort pri radu.

Svakom kupcu izlazimo maksimalno u susret. Proizvodimo po mjeri prema Vašim potrebama Zahtjevajte pismenim putem ponudu za separator

Predstavništva Magsy, s. r. o.

Kako bismo mogli što fleksibilnije reagirati na Vaše želje, postupno smo otvorili predstavništva u Njemačkoj, Poljskoj, Slovačkoj i Bugarskoj, Rumunjskoj, SAD .

U drugim europskim zemljama imamo predstavnike.

Česká republika

MAGSY, s.r.o.
Holešovská 457
763 16 Fryšták
tel.: +420 577 220 497
www.magsy.cz

Slovensko

MAGSY SK, s.r.o.
ulica 1. mája 882/46
020 25 Púchov
tel.: +421 424 353 266
www.magsy.sk

Polska

Magsy Sp. z o.o.
ul. Nakielska 35
42-600 Tarnowskie Góry
tel.: +48 32 768 34 56
www.magsy.pl

Deutschland

MAGSY GmbH
Langer Kornweg 28
65451 Kelsterbach
tel.: +49 (0) 6107 985 67 25
www.magsy.eu

Bulgaria

Magsy Bulgaria EOOD
ul. Kjustendil 21
Sofia 1609
tел.: +359 2 859 9658
www.magsy.bg

România

S.C. MAGSY RO S.R.L.
Ferma 8
417331 Homorog, jud. Bihor
tel.: +4 0259 372 321
www.magsy.ro

Россия

ООО «МАГСИ»
Проезд Автоматики 10/3, офис 1
460048, г. Оренбург
+79 867 945 3911
www.magnity-magsy.ru

United States

MAGSY, INC.
12121 Wilshire Boulevard, Suite 525
Los Angeles, CA 90025
tel.: +1 619 488 1743
fax: +1 619 488 1937
www.magsy.us

Certifikati

Certifikat ISO 9001

Smatramo da jedino kvalitetno izradjeni proizvodi imaju u današnjem svijetu šansu za uspjeh. Zato smo dana 10. kolovoza 2006. godine postali nositelji certifikata ISO 9001. Zato Vam možemo garantirati da naši proizvodi ispunjavaju zahtjeve najveće kakvoće, izradjeni su na čistom radnom mjestu od strane kvalificiranih radnika na temelju jedinstvene dokumentacije.

 

Certifikat  Strojarenstvenog instituta za ispitivanje u Brnu

Certifikat  Strojarenstvenog instituta za ispitivanje u Brnu Naši magneti za nošenje tereta su testirani u Strojarstvenom institutu za ispitivanje u Brnu. Svaki magnet za prenošenje tereta prije prodaje individualno ispitujemo i isporučujemo ga zajedno s certifikatom o njegovoj nosivošću, koja je navedena u certifikatu. Svaki magnet za prenošenje tereta   ispunjava uvjete  Direktive Europskog parlamenta i Vijeća 2006/42/EZ.

 

Protokol za testiranje

Protokol za testiranjeUz svaki magnetski separator dobija se i protokol za testiranje, koji potvrdjuje, da je separator prošao ispitivanje magnetske indukcije i sile odvajanja sa točnim rezultatima. Ispitivanje magnetske indukcije se vrši gausometrom, a test odvajanja se vrši na test-uredjaju  TZM2 na temelju metoda koji je opisan u protokolu.

 

Ponašamo se ekološki

Certifikat EKO-KOMUključeni smo u sistem EKO-KOM i tako ispunjavamo zakonsku obavezu povratnog sakupljanja i iskorištenja otpada od ambaláže. Pozorni smo na to da prilikom proizvodnje ne stvaramo suvišne materije, koje zagadjuju životni okoliš.