Magnetski štapovi (MT)

Magnetski štapMagnetski štapovi promjera 25 i 30 mm su opremljeni vrlo jakim NdFeB magnetima. Zahvaljujući vrlo tankom zidu zaštitne cijevi, konačna magnetna snaga na površini magnetne cijevi je 6.300 a 8.900 G! Pomoću ovih magnetnih štapova možete sami konstruisati bilo koji magnetni separator.

Proizvod se može odmah isporučiti.

KUPITI MAGNETSKI ŠTAP

Ovaj proizvod razvija i proizvodi naša tvrtka. Montiranje i servis izvode naši stručno osposobljeni tehnčari.

Mogućnosti korištenja magnetskih štapova

Magnetski štapMagnetni štapovi pomoću navoja navijete na bilo koji nosač i tako stvorite magnetsku rešetku. Poboljšana verzija je umjetanje magnetnih štapova u cijevi od nerdjajućeg čelika zbog njivog čišćenja. Nakon daljnjeg povlačenja iz ovih cijevi, metali otpadaju, ali dolazi do značajnog gubitka magnetne snage.

Magneti za tekstilne filtere (MTF)

Uhićene metalne nečistoćeOvi magnetski separatori sadrže vrlo jake neodimijske magnete NdFeB i zahvaljujući tome je njihova separacija vrlo učinkovita. Ovaj separator se ubacuje unutar tekstilnog filtera čime se znatno povećava učinkovitost filtracije i istovremeno se produžava trajnost tekstilnih filtera.

 

Sastav magnetskog separatora za tekstilne filtere

Ovaj magnetski separator se sastoji od jedne ili dvije magnetske šipke i od nosača od nerdjajućeg čelika u koji su šipke ubačene. Cijeli ovaj uredjaj se onda ubacuje unutar tekstilnog filtera, koji je u obliku rukava. Time smo značajno pojednostavili fiksiranje magnetne šipke u nosaču od nerđajućeg čelika i zbog toga nije potrebno nikakvo zašrafljivanje.

Sami tekstilni filteri obično zadržavaju nečistoće tek od veličine 20 μm. Naši magneti za tekstilne filtere imaju ovjereno uhićenje nečistoća od metala od 1,5 μm  i za to akreditaciju od strane laboratorije za testiranje.

Prednosti magneta u tekstilnom filteru

  • Uhićenje metalnih nečistoća veličine od 1,5 μm
  • Produžava trajnost tekstilnog filtra
  • Visoká  učinkovitost filtracije
  • Prilagodjavanje Vašim zahtjevima
  • Vrlo jednostavno čištenje zbog uglačane površine šipke
  • Sigurnosna prepreka izmedju magnetskih šipki predstavlja prepreku izmedju magnetskih šipki – snižavanje rizika od ozlijeda

Proizvod se može odmah isporučiti.

KUPITI MAGNETI ZA TEKSTILNE FILTERE

Ovaj proizvod razvija i proizvodi naša tvrtka. Montiranje i servis izvode naši stručno osposobljeni tehnčari.

Uporaba magneta za industrijske tekstilne filtere

  • Ovaj magnetski uredjaj smo uspješno instalirali primjerice u industriji hrane i strojnoj industriji .
  • Na temelju naših iskustava je nosač od nerdjajućeg čelika sa šipkama dimenzijski kompatibilan sa ogromnom većinom tekstilnih filtera. U slučaju uporabe tekstilnih filtera drugih dimenzija možemo prilagoditi nosač od nerdjajućeg čelika vašim potrebama.
  • Služi za povećanje učinkovitosti separacije postojećih tekstilnih filtera.
  • Magnete za tekstilne filtere u obliku rukava ćemo Vam posuditi za testiranje.

Kakve materijale umije odvajati?

  • Vrlo sitne metalne nečistoće iz tekućina

Čištenje magneta za filtere

Čištenje magneta za tekstilne filtereůMagnetske šipke proizvodimo u sjajnoj izvodbi što znatno pojednostavljuje njihovo čištenje. Tome takodjer pomaže obrada ovih šipki, zato je jednostavno obrisati metale sa ovih šipki.

  1. Povlačenjem prstena izvadite zatik iz otvora na magnetskoj šipci (zatik je na opruzi i tako drži magnetsku šipku na željenom mjestu)
  2. Magnetsku šipku izvadite iz zatika sa donje strane nosača od nerdjajućeg čelika. Onda je možete ugodno očistiti od uhićenih nečistoća.
  3. Čištenje magneta za tekstilne filtereůPovratna instalacija – nasadite magnetsku šipku na zatik sa donje strane nosača od nerdjajućeg čelika i onda povlačenjem prstena podignite gornji zatik i ubacite magnetsku šipku. Zatik upada u pripremljen otvor na gornjoj strani magnetskog štapa i zatik osigurava nosač od nerdjajućeg čelika.  .

Dokumenti za preuzimanje