Magnetski brojevi

Magnetski brojeviU paketu su uvjek tri seta brojeva i simbola. Magnetski brojevi su sjajno pomagalo za učenje, prije svega za malu školsku djecu koja tako ovom metodom bez tlaka uče osnove matematike (zbrajanje, oduzimanje).  Uz ovu igru – učenje, djecu matematika zaista interesira. Visina brojeva je 4 cm.

Magnetski brojeve isporučujemo takodjer i pakirane u vrećici sa po jednim setom, da bi bilo moguće dopunjavti simbole koji nedostaju. Izradjeni su iz magnetske folije.

On-line prodaja

U našem e-shopu ćete si zasigurno odabra

Kupiti magnetski brojevi

 

Povezani magneti

Kancelářský magnet

Kancelarijski magneti u boji

Kancelarijske magnete u boji proizvodimo u pet boja: Magneti imaju prosječne dimenzije 15, 16, 20 a 26 mm, a debljina je uvjek 5 mm.

Obični magneti

Obični magneti

Radi se o klasičnim feritnim magnetima koji su pogodni za uporabu na oglasnoj ploči ili zidnoj ploči. Imaju različitu snagu i veličinu.

Magneti u plastičnoj kutiji

Magneti u plastičnoj kutiji

Veoma jaki kancelarijski magneti ugradjeni u plastičnoj kutiji. Pogodni su za držanje crteža velikog formata. Drže do 24 komada papira formata A4.

Magneti u metalnoj kutiji

Magneti u metalnoj kutiji

Jaki kancelarijski magneti ugradjeni u metalnoj kutiji mogu da drže do 15 komada papira formata A4. Sa njima je jednostavno rukovanje zahvaljujući ergonomskom obliku