Magnetski manipulacijski štap MMT 20 x 6

Magnetski manipulacijski štap MMT 20 x 6Ova šipka služi ne samo za upravljanje sa limovima. Olakšava i ubrzava ubacivanje lima u prešu i njihovo izvlačenje. Smanjuje se tako od ozlijeda ruke od lima. Takodjer se eliminira ubacivanje ruku ispod glave preše. Ova šipka je opremljena vrlo jakim neodimijskim NdFeB magnetima promjera 20 mm.

Magnetski manipulacijski štap MMT 20 x 6Ova šipka je prikladna za manipulaciju sa lakim predmetima. Za teže predmeteje prikladnija magnetska upravljačka šipka MMT 40 x 8, koja je opisana ispod.

Magnetski manipulacijski štap MMT 40 x 8

Magnetski manipulacijski štap MMT 40 x 8Ova šipka je posebno prikladna za manipulaciju sa odkivcima od lima. Zbog toga što je oprmljena vrlo jakim magnetom velikih dimenzija (promjer 40 mm) moguće je ovu upravljačku šipku koristiti i za teže proizvode.

Magnetske upravljačke šipke sa SmCo magnetima

Magnetski manipulacijski štap MMT 40 x 8Za upravljanje sa predmetima sa visokom temperaturom smo opremili šipke toplinski vrlo otpornim SmCo magnetima. Ovi magneti imaju usporednu magnetsku silu kao NdFeB magneti, ali je njihova toplinska otpornost do 350 °C!

On-line prodaja manipulacijskih pomagala

U našem e-shopu ćete si odabrati iz bogate ponude

KUPITI MAGNETSKE UPRAVLJAČKE ŠIPKE

Sljedeća manipulacijska pomagala koja će Vam olakšati posao