Magnetska metla za prostrane površine

Magnetska metla za prostrane površine širine 3000 mm

Magnetska metla za površime u zračnim lukamaMagnetska metla služi za prikupljanje metalnih nečistoća (spajalica, eksera, brusnog praha) sa površine u  zračnim lukama. Metlu lako namjestite na vozilo opremljeno uredjajem za spajanje. Korištenjem magnetske metle ćete bitno snižiti pojavu nepoželjnih metalnih nečistoća na zrakoplovnoj pisti i tako povećati sigurnost u zračnoj luci. Magnetska metla je opremljena veoma snažnim neodimiskim magnetima.   

Prednosti magnetske metle

 • brzo čišćenje površine, manje kvarova i ozlijeda
 • štednja vremena, visoka radna učinkovitost
 • jednostavna manipulacija
 • jednostavno čišćenje  – mehanizam poluge
 • širina magnetne površine 3000 mm – na zahtjev takodjer možemo proizvesti i drugačiju duljinu
 • u verziji nerdjajućeg čelika
 • visoka otpornost

Čišćenje površine u zračnoj luci

 

Svakom kupcu izlazimo maksimalno u susret. Proizvodimo po mjeri prema Vašim potrebama Kontaktirajte nas da Vam pošaljemo ponudu za magnetsku metlu

 

Magnetska metla za prostrane površine širine 9000 mm

Magnetska metla za prostrane površine širine 9000 mmMagnetska metla se sastoji od troje samostalnih kolica, koja se spajaju u jednu cjelinu. Glavna kolica imaju visinski podešavajuće vratilo u rasponu 280-480 mm od kolnika, dok dvoje prikljčnih kolica imaju fiksirano vratilo. Svjetla visina svih kolica je 120 mm. Metla je visinski podešavajuća u rasponu 40-120 mm iznad kolnika i snadbjevena je plastičnim klizačima (zaštitnici) koji onemogućavaju kontakt s kolnikom. Kolica imaju visinski podešavajuće kotače za lako priključivanje i manipulaciju.

Spajanje kolica u kompoziciju

Magnetska metla za prostrane površine – kolica pored sebe Glavna kolica imaju izvlačeća ramena sa dužinom izvlačenja oko 1200 mm. Na krajevima ramena su kugle za spajanje sporednih kolica. Sve osim vratila je podesivo bez uporabe alata.

Magnetska metla za prostrane površine – kolica jedna za drugimKolica je moguće spajati pored sebe (maksimalna širina 9480 mm) ili prilikom pretjecanja, odnosno drugačijom manipulacijom jedna za drugim (širina 3680 mm).

Masa cjelokupne kompozicije je oko 790 kg. Kolica su snadbevena LED svetlima i oznakama upozorenja (naljepnice).

Primjeri uporabe

 • Piste, auto staze i stalkovi u zračnim lukama
 • Prostrani parkinzi
 • Automobilske i motocikl staze
 • Otvoreni prostori industrijskih hala
 • Centri za logistiku

Svakom kupcu izlazimo maksimalno u susret. Proizvodimo po mjeri prema Vašim potrebama Kontaktirajte nas da Vam pošaljemo ponudu za magnetsku metlu

Druge magnetske metle

Magnetska metla sa feritskim magnetima

Magnetske metle sa feritskim magnetima

Magnetske metle omogućavaju sakupljanje metalnih nečistoća na podovima (opiljci, čavli, brusni prah) u radionicama, tvorničkim halama, ili na parkiralištima. Zahvaljujući podesivoj visini pogona može biti magnetska metla korištena i na neravnim površinama. Model sa kotačima koji se nalazi na stražnjoj strani je prikladan za čišćenje izravno kod stroja ili zida.

Magnetska metla sa neodimijskim magnetima

Magnetske metle sa neodimijskim magnetima

Magnetske metle omogućavaju sakupljanje metalnih nečistoća na podovima (opiljci, čavli, brusni prah) u radionicama, tvorničkim halama, ili na parkiralištima. Zahvaljujući podesivoj visini pogona može biti magnetska metla uporabljena i na neravnim površinama. Model sa neodimijskim magnetima karaktezira velika učinkovitost pri čišćenju.

Magnetska metla širine 1000 mm

Magnetske metle širine 1000 mm

Magnetske metle širine 1000 mm nalaze svoju primjenu uglavnom pri čišćenju većih površina. Uporaba ove metle će uštedjeti vrijeme provedeno na čišćenju i spriječiti ćete stvaranje prašine tijekom brisanja. Magnetska metla je opremljena pomoćnim postoljem, koje olakšava rukovanje i čišćenje.

Magnetická metla pro vysokozdvižné vozíky

Magnetske metle za viličare

Magnetsku metlu za viličare jednostavno ćete postaviti na vilice viličara. Namjenjena je prije svega za sakupljanje metalnih nečistoća sa velikim površina. Sa metlom se jednostavno rukuje i lako se čisti.

Magnetske metle za uređaj za vuču automobila

Magnetske metle za uređaj za vuču automobila

Magnetska metla služi za prikupljanje metalnih magnetskih nečistoća što znači bitno smanjenje rizika za oštećenja pneumatika. Veoma lako se priključuje na uređaj za vuču automobila i metali se tjekom vožnje automatski hvataju.

Magnetska metla za strojeve za čišćenje podova

Magnetske metle za strojeve za čišćenje podova

Magnetnu metlu za strojeve za čišćenje podova jednostavno stavite na prednji ili stražnji dio stroja za čišćenje podova. Namijenjena je prije svega za sakupljanje metalnih nečistoća sa velikih površina. Sa metlom se lako manipulira i jednostavno se čisti.