Magnetska boja za zid

KMagnetska boja za zidoristi se kao osnovna boja. Boja sadrži vrlo sitne čestice željeza zahvaljujući kojim dobiva funkciju magnetske oglasne ploče i drži na njoj magnete. Ponovnim premazom se povećava njezino prianjanje. Premaz je moguće prekriti bojom za prekrivanje, zato magnetska površina može biti usklađena s okolinom. Ovako premazana površina služi isto kao magnetska oglasna ploča.

Magnetska boja je tamno siva boja koja sadrži željezne čestice zahvaljujući kojim magneti mogu prianjati uz premaz. Moguće je premazati bilo koju boju na zidove, ili ploče u boji po Vašem izboru. Samo za unutarnju uporabu.

Uporaba

Prije uporabe boju dobro promiješajte. Pripremite površinu zida za redovitu emulzijsku boju za premazivanje, što glađa površina to će se bolje na zidu držati magnet.

Ne razrjeđivati!

Za postizanje glatke površine za krajnji premaz u boji može završni premaz u boji biti blago izbrušen nakon sušenja u trajanju od minimalno 24 časova.

Period sušenja na 23 ° C je približno 2 sata.

Magnetsku boju je moguće premazati poslije otprilike 4-6 časova. Četku i opremu operite i očistite vodom.

Upozorenje

  • Čuvajte izvan dohvata djece!
  • Koristite samo vani u dobro prozračenim prostorijama!
  • Koristite zaštitne rukavice, zaštitnu odjeću, zaštitu za oči.
  • Sadržaj / pakiranje likvidirajte kao opasan otpad na mjestu za prikupljanje opasnog otpada, u skladu s lokalnim, regionalnim, nacionalnim i / ili međunarodnim propisima.
  • EU limitna vrijednost za ovaj proizvod (kategorie A / a): 30 g / l (2010. godina). Ovaj proizvod sadrži maksimalno 30 g / l VOC.

On-line prodaja magneta za spretne i snalažljive majstordžije

U našem e-shopu ćete sigurno moći izabrati ono što Vam je potrebno

Kupite si magnetsku boju u e-shopu

 

Povezani magnetski proizvodi

Magnet za remen

Magnet za remen

To je vrlo korisno pomagalo za spretne i svestruke majstordžije, obrtnike i majstore. Pomoću spone koja se nalazi sa stražnje strane možete pričvrstiti magnet za remen.

Magnetski otvarač

Magnetski otvarač

Ovo korisno pomagalo omogućava da se jednim pokretom otvori boca i da se istovremeno uhvati čep.

Magnetska posuda

Magnetska posuda

Sa vanjske strane su na dnu posude vrlo jaki magneti, koji mogu držati sve predmete u posudi, kao i samu posudu na metalnoj podlozi.

Magnetski držač pića

Magnetski držač pića

Držač šalica ili boca pričvrstite bilo gdje na metalnoj podlozi, primjerice na hladnjaku, zidu regala, štoku od vrata, ili motažnom ormaru.

Magnetski držač čavala i vijaka

Magnetski držač čavala i vijaka

Magnet na kraju žlijeba može držati čavao, ili vijak. Zahvaljujući ovom držaču ćete jednostavno zakucati čavao i na manje pristupačnim mjestima.

Magnetski držač vijaka na zapešću

Magnetski držač vijaka na zapešću

Na crvene magnetske pravokutnike pripremite metalne vijke, ili čavle i krenite s radom.

Magnetski metar

Magnetski metar

Magnetski metar je dug jedan metar. Sadrži crvenu i plavu tintu koja je otporna na utjecaje UV zračenja na bijelim vinilnim površinama.

Magnetski pričvrsni setovi

Magnetski pričvrsni setovi

Ovi magnetski setovi sadrže veoma jak magnet i odgovarajući čelični kontra-dio sa vijčanim otvorom sa vijkom.