KMagnetska boja za zidoristi se kao osnovna boja. Boja sadrži vrlo sitne čestice željeza zahvaljujući kojim dobiva funkciju magnetske oglasne ploče i drži na njoj magnete. Ponovnim premazom se povećava njezino prianjanje. Premaz je moguće prekriti bojom za prekrivanje, zato magnetska površina može biti usklađena s okolinom. Ovako premazana površina služi isto kao magnetska oglasna ploča.

Magnetska boja je tamno siva boja koja sadrži željezne čestice zahvaljujući kojim magneti mogu prianjati uz premaz. Moguće je premazati bilo koju boju na zidove, ili ploče u boji po Vašem izboru. Samo za unutarnju uporabu.

Uporaba

Prije uporabe boju dobro promiješajte. Pripremite površinu zida za redovitu emulzijsku boju za premazivanje, što glađa površina to će se bolje na zidu držati magnet.

Ne razrjeđivati!

Za postizanje glatke površine za krajnji premaz u boji može završni premaz u boji biti blago izbrušen nakon sušenja u trajanju od minimalno 24 časova.

Period sušenja na 23 ° C je približno 2 sata.

Magnetsku boju je moguće premazati poslije otprilike 4-6 časova. Četku i opremu operite i očistite vodom.

Upozorenje

  • Čuvajte izvan dohvata djece!
  • Koristite samo vani u dobro prozračenim prostorijama!
  • Koristite zaštitne rukavice, zaštitnu odjeću, zaštitu za oči.
  • Sadržaj / pakiranje likvidirajte kao opasan otpad na mjestu za prikupljanje opasnog otpada, u skladu s lokalnim, regionalnim, nacionalnim i / ili međunarodnim propisima.
  • EU limitna vrijednost za ovaj proizvod (kategorie A / a): 30 g / l (2010. godina). Ovaj proizvod sadrži maksimalno 30 g / l VOC.

On-line prodaja magneta za spretne i snalažljive majstordžije

U našem e-shopu ćete sigurno moći izabrati ono što Vam je potrebno

KUPITE SI MAGNETSKU BOJU U E-SHOPU

 

Povezani magnetski proizvodi