Magnetski pričvrsni setovi

Magnetski pričvrsni setoviOvi magnetski setovi sadrže veoma jak magnet i odgovarajući čelični kontra-dio sa vijčanim otvorom sa vijkom.

Promjer magneta i čeličnih kontra-djelova je 15, 18, 23, 27, 34 i 42 mm. Debljina neodimijskih magneta je 4 mm, a čeličnih kontra-djelova 1,5 mm.

Magnet i kontra-dio su snadbevebni otvorom za vijak M4 sa glavom. Dva vijka od nehrđajućeg čelika duljine 35 mm su sastavni dio pakiranja. Skupa čine idealni pričvrsni set za široku uporabu u kućanstvu, radionici itd.

On-line prodaja magneta za spretne i snalažljive majstordžije

U našem e-shopu ćete sigurno moći izabrati ono što Vam je potrebno

Kupite si magnetski pričvrsni setovi u našem e-shopu

Povezani magnetski proizvodi

Magnet za remen

Magnet za remen

To je vrlo korisno pomagalo za spretne i svestruke majstordžije, obrtnike i majstore. Pomoću spone koja se nalazi sa stražnje strane možete pričvrstiti magnet za remen.

Magnetski otvarač

Magnetski otvarač

Ovo korisno pomagalo omogućava da se jednim pokretom otvori boca i da se istovremeno uhvati čep.

Magnetska posuda

Magnetska posuda

Sa vanjske strane su na dnu posude vrlo jaki magneti, koji mogu držati sve predmete u posudi, kao i samu posudu na metalnoj podlozi.

Magnetski držač pića

Magnetski držač pića

Držač šalica ili boca pričvrstite bilo gdje na metalnoj podlozi, primjerice na hladnjaku, zidu regala, štoku od vrata, ili motažnom ormaru.

Magnetska boja za zid

Magnetska boja za zid

Koristi se kao osnovna boja. Boja sadrži vrlo sitne čestice željeza zahvaljujući kojim dobiva funkciju magnetske oglasne ploče i drži na njoj magnete.

Magnetski držač čavala i vijaka

Magnetski držač čavala i vijaka

Magnet na kraju žlijeba može držati čavao, ili vijak. Zahvaljujući ovom držaču ćete jednostavno zakucati čavao i na manje pristupačnim mjestima.

Magnetski držač vijaka na zapešću

Magnetski držač vijaka na zapešću

Na crvene magnetske pravokutnike pripremite metalne vijke, ili čavle i krenite s radom.

Magnetski metar

Magnetski metar

Magnetski metar je dug jedan metar. Sadrži crvenu i plavu tintu koja je otporna na utjecaje UV zračenja na bijelim vinilnim površinama.