Magneti za spremnik granulata

Magnet za spremnik granulata (toplotni otor do 80 °C) (MDN)

Magnet za spremnik granulata Magnet za spremnik nalazi svoju uporabu u industriji plastike, osobito tamo gdje se upotrebljava regranulat ili drobljeni materijal. Magnet se ubaci u spremnik granulata. Opremljen je vrlo jakim neodimijskim magnetima NdFeB i sposoban je uhvatiti i vrlo fine čestice metala. Uporaba magneta za spremnike bitno  produžava vijek trajanja brizgaljke za ubrizgavanje granulata.

Uobičajeno proizvodimo magnete za spremnike granulata promjera 100, 150, 200, 250, 300 i 350 mm.

Proizvod se može odmah isporučiti.


Kupiti magnet za spremnik granulata

Ovaj proizvod razvija i proizvodi naša tvrtka. Montiranje i servis izvode naši stručno osposobljeni tehnčari.

Velika prednost – jednostavno razmagnetisanje

Magnet za spremnik granulata Ogromna prednost magneta za spremnik je mogućnost njegovog razmagnetisanja. Razmagnetisanje se obavlja oslobadjanjem sigurnosnog vijka i povlačenjem magnetskih jezgara iz cijevi od nerdjajućeh čelika. Zahvaljujući tome čišćenje je vrlo brzo i ugodno, a uhvaćeni metali otpadaju.

Magnet za spremnik granulata (toplotna odolnost do 120 °C) (MDN T)

Kao novinu nudimo takodjer i magnete za spremnike granulata sa toplotnim otporom do 120 °C. Takodjer su opremljeni vrlo jakim  neodimijski magnetima NdFeB, ali sa značajno većim toplotnim otporom.

Prikazivanje uporabe magneta za spremnik granulata

Magnet za lijevak ubrizgivača - UP (MDN UP)

Magnet za lijevak ubrizgivača u plastičnom korpusuMagnet za lijevak ubrizgivača u poboljšanoj izvedbi smo konstruisali po Vašim zahtjevima vezanih za maksimalnu učinkovitost separacije i sigurnost pri radu. Magnet za lijevak ubrizgivača u ovoj poboljšanoj izvedbi je opremljen vrlo jakim neodimijskim magnetima. Medju njegove glavne prednosti se osobito ubraja lociranje magneta u plastični korpus, koji pokriva cijeli promjer lijevka ubrizgivača. Time garantiramo da cjelokupni plastični granulat prodje kroz magnetske rešetke na kojima se uhićavaju metalne nečistoće iz granulata.

Visoko djelotvorna separacija metala i maksimalna sigurnost

Dimenzije magneta za lijevak Nudimo plastične korpuse različitih dimenzija, da biste mogli ovaj separator upotrijebiti za najrazličitije lijevke. Plastični korpus je napravljen od materijala ABS (acrylnitril-Butadien-styrol). Magneti su implementirani u plastične cijevi i njihovo čištenje od uhićenih nečistoća je vrlo jednostavno i brzo i to povlačenjem magnetskih jezgara iz zaštitnih plastičnih cijevi.

Na temelju priloženih slika si izaberite najadekvatniju dimenziju korpusa za Vaš lijevak. Ako niste sigurni sa odabirom dimenzije korpusa, molimo Vas, kontaktirajte nas. 

Magnet za lijevak obješen na sredstvu za čištenje

Druga značajna prednost je fakat da su magnetska jezgra čvrsto spojena sa korpusom separatora. Time povećavamo sigurnost na radu i spriječavamo moguńost ozledjivanja. Na primjer, prilikom nepažljive manipulacije sa vrlo jakim magnetskim jezgrima i njihovog odlaganja na metalnu podlogu.

Uz magnet za lijevak možete si kupiti i sredstvo za čištenje , koje je univerzalno za sve dimenzije korpusa. Čištenje ćete tako još više ubrzati i pojednostaviti.

Proizvod se može odmah isporučiti.


Kupiti magnet za spremnik granulata

Ovaj proizvod razvija i proizvodi naša tvrtka. Montiranje i servis izvode naši stručno osposobljeni tehnčari.

Prednosti plastičnog magneta za lijevke

  • Upotrijebljeni su jaki neodimijski magneti.
  • Korpus ispunjava cijeli prostor lijevka ubrizgivača – visoka učinkovitost separacije.
  • Niska masa i jednostavno čištenje.
  • Magnetska jezgra su čvrsto spojena s korpusom separatora – ograničava se mogućnost ozlijedjivanja.
  • Ista cijena za sve modele magneta za lijevke bez obzira na dimenzije korpusa.
  • Korpus je izradjen od plastike otporne na abraziju.
  • Ugodno čištenje za uporabu sredstva za čištenje (univerzalno za sve modele).

Postupak čištenja magneta za lijevke

Separator objesite na pomoćne kuke na sredstvu za čištenje, koji možete staviti bilo gdje na zidu.

 

Pokazivanje  uporabe magneta u lijevak