Magnetske trake

Samoljepljive magnetske trake

Samoljepljive magnetske trakeNakon odrezavanja potrebnih komada i uklanjanja zaštitne papirne  trake, priljepite magnetsku traku na bilo koji predmet. Ovaj predmet možete nakon toga premjestiti na magnetsku površinu, na primjer na oglasnoj ploči, ili na hladnjak. Magnetska traka ima jak samoljepljivi sloj od firme 3M.

 

Dimenzije magnetske trake

Magnetske samoljepljive trake su pakirane u 100 metarskim kolutovima.i Standardno imamo u ponudi trake širine 15, 25, 50 mm  debljine 1,6 mm ili 2 mm. Prodajemo bilo koji broj metara trake.

Magnetske trake u boji

Magnetske trake u bojiPoslije rezanja potrebnog komada priložite magnetsku traku u boji na bilo koju metalnu površinu, primjerice na oglasnu ploču, hladnjak, ili regal. Magnetskom trakom u boji primjerice možete na ploči označiti faze proizvodnog procesa, ili bilo koji razvojni dijagram.

Dimenzije magnetske trake

Magnetske trake u boji su pakovane u navojima od po 10 metara. Redovito nudimo trake širine 10, 20, 30, 40, 50 mm i debljine 0,6 mm. Prodajemo bilo koju duljinu, odnosno broj metara trake. Navodimo cijenu za 1 bm.

On-line prodaja

U našem e-shopu ćete si zasigurno odabrati

Kupiti magnetske trake

 

 

Magnetska svojstva

Remanentnost (Br)Koercitivnost (Hcb)

Interna koerctivnost  (Hcj)

Maks. energetski proizvod (BH max)
GsOeOeMGOe
1550 - 1800 1100-1500 2000-2800 0.5-0.65

Povezani magnetski proizvodi

Magnetske folije Magnetska folija
Magnetske folije prodajemo u različitim bojama i razinama obrade. Pogodne su kao magnetni mediji. Jednostavno se režu škarama.

 

Magnetski džepovi Magnetski džep
Magnetski džep se upotrebljava u kataloškoj evidenciji za obilježavanje regala ili u proizvodnji za označavanje proizvodnih procesa.

 

Magnetske oznake - C-profilMagnetske oznake
Magnetske oznake se najčešće upotrebljavaju u kataloškoj evidenciji za obilježavanje regala ili takodjer za obilježavanje dovratnika.

 

Magnetski papirMagnetski papir
Magnetski fotopapir je u formatu A4 i možete na njemu bez brige printati na laserskom i tintnom printeru.