Magnetske metle

Magnetske metle sa feritskim magnetima

Magnetska metla sa feritskim magnetima

Magnetske metle omogućavaju sakupljanje metalnih nečistoća na podovima (opiljci, čavli, brusni prah) u radionicama, tvorničkim halama, ili na parkiralištima. Zahvaljujući podesivoj visini pogona može biti magnetska metla korištena i na neravnim površinama. Model sa kotačima koji se nalazi na stražnjoj strani je prikladan za čišćenje izravno kod stroja ili zida.

Magnetske metle sa neodimijskim magnetima

Magnetska metla sa neodimijskim magnetima

Magnetske metle omogućavaju sakupljanje metalnih nečistoća na podovima (opiljci, čavli, brusni prah) u radionicama, tvorničkim halama, ili na parkiralištima. Zahvaljujući podesivoj visini pogona može biti magnetska metla uporabljena i na neravnim površinama. Model sa neodimijskim magnetima karaktezira velika učinkovitost pri čišćenju.

Magnetske metle širine 1000 mm

Magnetska metla širine 1000 mm

Magnetske metle širine 1000 mm nalaze svoju primjenu uglavnom pri čišćenju većih površina. Uporaba ove metle će uštedjeti vrijeme provedeno na čišćenju i spriječiti ćete stvaranje prašine tijekom brisanja. Magnetska metla je opremljena pomoćnim postoljem, koje olakšava rukovanje i čišćenje.

Magnetske metle za viličare

Magnetska metla za viličare

Magnetsku metlu za viličare jednostavno ćete postaviti na vilice viličara. Namjenjena je prije svega za sakupljanje metalnih nečistoća sa velikim površina. Sa metlom se jednostavno rukuje i lako se čisti.

Magnetske metle za strojeve za čišćenje podova

Magnetna metla za strojeve za čišćenje podova

Magnetnu metlu za strojeve za čišćenje podova jednostavno stavite na prednji ili stražnji dio stroja za čišćenje podova. Namijenjena je prije svega za sakupljanje metalnih nečistoća sa velikih površina. Sa metlom se lako manipulira i jednostavno se čisti.

Magnetske metle za prostrane površine i za površime u zračnim lukama

Magnetska metla za prostrane površine i za površime u zračnim lukama

Magnetska metla služi za prikupljanje metalnih nečistoća (spajalica, eksera, brusnog praha) sa površine u zračnim lukama. Metlu lako namjestite na vozilo opremljeno uredjajem za spajanje. Korištenjem magnetske metle ćete bitno snižiti pojavu nepoželjnih metalnih nečistoća na zrakoplovnoj pisti.