Magneti za sakupljanje sirovina

Konusni magnet za sortiranje

Konusni magnet za sortiranje Koristi se za ovjeru prisutnosti magnetskog materijala i ubraja se u standardnu opremu zaposlenika u sakupljanju sirovina. Montiran je na mesinganom lancu duljine 50 cm. Lanac je opremljen kukom za jednostavno pričvršćavanje na odjelu, čime se smanjuje mogućnost gubitka magneta. Duljina magneta je 50 mm, promjer 14 mm a masa 36 g.

Konusni naizmenični magnet za sortiranje

Konusni naizmenični magnet za sortiranje Koristi se za ovjeru prisutnosti magnetskog materijala. Isto kao i konusni magnet za razdvajanje je opremljen vrlo jakim neodimijskim NdFeB magnetom. Zbog položaja na šipki mogu se koristiti za povlačenje metalnih magnetska dijelova iz teško dostupnih mjesta (na primjer iz motora vozila). Ukupna duljina 160 mm, promjera 14 mm.

Superjaki magnet za sortiranje

Superjaki magnet za sortiranjeOpremljen je veoma jakim NdFeB magnetom. Zbog toga je moguće iskoristiti ga za identiffikaciju materijala na većoj udaljenosti. Ovaj magnet se naširoko koristi kako bi se utvrdilo da li se medju nemagnetskim materijalom (papir, skupi metali) nalazi i magnetski materijal.  Tako se jednostavno mogu izbjeći pokušaji prevare pri kupnji skupih metala. Magnetska sila je 1 kN, dimenzije 114x72 mm i masa 1,5 kg.

Superjaki magnet za sortiranje SmCo je opremljen vrlo jakim samarijskim magnetima. Snaga se može usporediti sa gore pomenutim Superjakim magnetom za sortiranje. Glavna prednost ovog magneta je otpornost protiv korozije (mogućnost uporabe i u vodi). 

Superjaki magnet UP za razdvajanje

Superjaki magnet UP za razdvajanjeNovi tip superjakog magneta za razdvajanje smo opremili novom ergonomskom ručicom, što omogućava jednostavno i ugodno rukovanje sa ovim vrlo debelim magnetom. Uživajte u većoj ugodnosti na poslu!

Velika jačina magneta naravno ostaje sačuvana!

Proizvod se može odmah isporučiti.


Kupiti magneti za sortiranje

Ovaj proizvod razvija i proizvodi naša tvrtka. Montiranje i servis izvode naši stručno osposobljeni tehnčari.

Magnetska šipka za testiranje

Magnetska šipka za testiranjeMagnetska šipka za testiranje, koja služi za ispitivanje da li materijal sadrži metalne – magnetske nečistoće. Opremljena je vrlo jakim neodimijskim magnetima NdFeb. Nečistoće ćete odstraniti tako što ćete povući plastičnu ručku i magnetske nečistoće će otpasti. Pogledajte animaciju funkcioniranja magnetske šipke za testiranje.

Nudimo dvije vrste – funkcionalna magnetska duljina 140 mm

  • Ø 20 mm, magnetska indukcija oko 4380 G (mjereno na površini magnetskog jezgra)
  • Ø 30 mm, magnetska indukcija oko 5200 G (mjereno na površini magnetskog jezgra)

Proizvod se može odmah isporučiti.


Kupiti štap za testiranjet

Ovaj proizvod razvija i proizvodi naša tvrtka. Montiranje i servis izvode naši stručno osposobljeni tehnčari.

 

Magnetske metle

Za korištenje u sakupljanju sirovina dalje nudimo magnetske metle, koje su veliki pomoćnik kako pri čištenju prostorija za upravljanje  (spriječavanje kvarova automobila) tako i tjekom sortiranja željeznih i neželjeznih metala.